Fylkeslista for Finnmark Venstre er klar

Trine Noodt og Klemet Klemetsen (Foto: Leif G Wasskog), (Foto: Leif G Wasskog)
Trine Noodt 2.kandidat og Klemet Klemetsen 1.kandidat for Finnmark Venstre (Foto: Leif G Wasskog)
Trine Noodt og Klemet Klemetsen (Foto: Leif G Wasskog)

Trine Noodt 2. kandidat for Finnmark Venstre.

Finnmark Venstre er klar for fylkestingsvalget 2015. På helgas nominasjonsmøte i Finnmark Venstre ble Trine Noodt ble nominert som 2. kandidat og Klemet Klemetsen fra Kautokeino ble nominert som 1. kandidat.
Alta Venstre sin Leif Gøran Wasskog er på 6. plass og vår egen ungdomskandidat Eilert Isaksen-Warth er på 11. plass på lista. Med på lista er også Kjersti Bang, Raymond Londal, Hans Jørgen Strøm, Thomas Vordal og Per Tore Bech Nygård.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**