Den første salva

Jan Fjellstad
Jan Fjellstad , (Foto: SIlje E. Garshol)
Jan Fjellstad
Jan Fjellstad

Varaordfører Jan Fjellstad strålte da den første salva smalt av; og Bjarkøyforbindelsene virkelig var igang. Jublende la han vekt på hvordan dette ville bidra til næringsutvikling og bolyst i øyriket, turisme til øyriket og forenkle offentlige tjenesteyting.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Venstre har trofast støttet øysamfunnet siden ideen om å binde sammen Bjarkøya, Sandsøya og Grytøya med undersjøiske tunneler dukket opp på 80-tallet. Mens tidligere Bjarkøyordfører Geir-Ove Ystmark kom med fergesubsidieringsprinsippet for å muliggjøre finansiering, har varaordfører og styremedlem i Bjarkøyforbindelsene AS, Jan Fjellstad i flere tiår gått i kamp etter kamp for prosjektets framtid. Bjarkøyforbindelsene var også et sentralt og avgjørende moment i kommunesammenslåinga mellom tidligere Bjarkøy og Harstad kommune. Det var derfor nærmest et tårevått øyeblikk da det første smellet kom, og utbyggingen virkelig var et faktum.

Les mer og se film

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**