Per Martin Berg på topp. Vil bli ordfører

Foto: Martin Gran

Sande Venstre avholdt mandag 23. februar sitt nominasjonsmøte. Per Martin Berg fikk tillit og ble valgt til toppkandidat på listen. Med seg fikk han Martin Gran, Kjersti Holm Rosvoll og Atle Emil Iversen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Per Martin Berg topper Venstres valgliste etter nominasjonsmøte mandag 23. februar. «Jeg er stolt og glad for tilliten nominasjonsmøtet har vist meg» sier Berg. Berg har planen klar for lokalvalget 2015. «Jeg vil bli ordfører – jeg ønsker å gi Sande en ny kurs» uttaler Berg til Sande Avis. Berg trekker frem økonomisk kontroll, et åpent og inkluderende demokrati og jordvern som viktige satsningsområder for Sande. Med seg øverst på listen får han Martin Gran, Kjersti Holm Rosvoll og Atle Emil Iversen. «Jeg tror vi blir et godt team med enormt potensiale» avslutter Berg.

Listen som ble presentert av nominasjonskomiteens leder Fred Fredriksen ble vedtatt med kun en endring. På 20 plass ble Knut Anders Berg foreslått. Utover dette var det ingen endringer i det utsende listeforslaget. Den helhetlige listen ble som følger:

1. Per Martin Berg
2. Martin Gran
3. Kjersti Holm Rosvoll
4. Atle Emil Iversen
5. Bård Jørund Øverland
6. Tone Bahus Rødningen
7. Ronald Hushovd
8. Jan Thorbjørn Brandtsgård
9. Kari Haug
10. Robin Bamle Grangård
11. Tomas Gran
12. Elisabeth Oddene
13. Øistein K. Hansen
14. Knut Raastad
15. Elise Mørck
16. Eldar Solum
17. Olav Stabæk
18. Solveig Andersen
19. Petter Gran
20. Knut Anders Berg
21. Fred Rikard Fredriksen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**