Dobbelt så nok

Foto: Os Venstre

Leserinnlegg, Glenn Erik Haugland (V): Din stemme avgjør Bjørnafjordens fremtid.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Meningsmålingene den siste tiden peker nedover for Erna Solberg og regjeringspartiene Frp & Høyre. Folk vil tydeligvis likevel ikke ha politikk som oppleves som urettferdig og ikke tar hensyn nok til vanlige folk.

Her i Os kan Frp & Høyres fallende popularitet føre til et nytt politisk flertall. Det åpner for et nytt kommunestyre som vil være tydeligere i utbyggingssaker, ta større hensyn til deg og naoben din og ta vare på nydelige Os.

Det åpner også for et politisk flertall som tar miljø på alvor og som vil være mot bro over majestetiske Bjørnafjorden.

Et kommunestyre i Os som er motstander mot asfalteringen av Bjørnafjorden kan gjøre det vanskelig om ikke umulig å bygge en monsterbro med tungtrafikken som suser forbi i 110 km/t. Det blir ingen bro over Bjørnafjorden før Stortinget har sagt sitt, og i Norge er det ikke tradisjon for å overkjøre lokaldemokratiet i så viktige saker. Får derimot Frp & H fornyet tillit til høsten vil løpet være kjørt.

Denne gangen er det ingen tvil: Din stemme avgjør Bjørnafjordens fremtid.

Ved Stortingsvalget for to år siden gikk Frp & H til valg med å si at 8 år med rød-grønt flertall var nok. Det var på tide med nye idéer. Også Os trenger nye idéer for å møte nye utfordringer. Da bør 16 år med Frp & H i Os være.. ja, dobbelt så nok?

Innlegget ble publisert av Glenn Haugland Torsdag, mars 12, 2015 på Midtsiden.no

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**