Venstre “griller” Oppvekstsjefen

Terje Brenner, Foto: T. Brenner

Verken komitéleder eller nestleder møtte opp da komité for Oppvekst hadde møte 23. mars. Det var flere viktige saker til behandling. Viktigst var neste års barnehageopptak og status for kommunereform. Det ble hett for Oppvekstsjefen i møte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Barnehage Det var derfor opp til Venstre å ta ansvar for å spørre ut sjefen for Oppvekst om innstilling fra administrasjonen til strukturendring i barnehagesektoren i kommunen.

Venstres representant i Oppvekst gjorde en formidabel innsats med å avdekke, og klargjøre, innholdet i forslaget fra Rådmannen. Det følger nemlig opp Rådmannens, noe utradisjonelle og kreative, saldering av Oppvekstbudsjettet. Den går ut på at han forskuttere nedleggelse av en barnehage og dermed legger opp til endring i barnehagestrukturen mot tidligere vedtak.

-Det var helt tydelige mangler og uklarheter i saksfremstillingen, det var viktig å få mest mulig avklar til møte i formannskapet på onsdag slik at de samfunnsmessige konsekvensene kommer klarere fram, sier Terje Brenner(V).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**