Grande besøkte Lokalpolitisk Nettverk i Stjørdal 21. mars

Trine og Stefan - to toppkandidater møtes, Foto: Anne Jorid Gullbrekken

Venstres leder Trine Skei Grande besøkte Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag Venstre lørdag 21. mars. Hun innledet om situasjonen på Stortinget og samarbeidet med regjeringspartiene og KrF, og hvordan alle deler av partiet nå bygger organisasjonen inn mot årets valgkamp. Stefan Hansen fra Rissa Venstre var en av de nye førstekandidatene som lot seg inspirere av partilederens besøk.

De to fylkeslagene arrangerte 21.-22. mars felles Lokalpolitisk Nettverk på Hell i Stjørdal. Over 50 listekandidater og tillitsvalgte fra de to trøndelagsfylkene diskuterte politikk og lærte praktiske verktøy for den kommende valgkampen.

Neste Lokalpolitisk Nettverk for Sør-Trøndelag vil bli avholdt 6.-7. juni, og det vil være den siste nettverkssamlingen før høstens lokalvalg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**