Flere lærere til de yngste elevene

Foto: Joachim Steinbru

Som et resultat at statsbudsjettforliket mellom regjeringa og Venstre og KrF får Trondheim 18,2 millioner kr ekstra til å ansette nye lærere. – Regjeringens budsjett på kunnskapsfeltet var et godt budsjett, men vi har bidratt til å styrke skolen ytterligere, påpekte Venstres leder Trine Skei Grande og nestleder i utdanningskomiteen Iselin Nybø da forliket var et faktum. De pekte blant annet på kompetanseløftet for ufaglærte lærere og tidlig innsats i skolen gjennom økt lærerinnsats i 1.-4. trinn.

– Elever skal ses, oppmuntres og få tilpasset undervisning. Derfor vil Venstre ha et krafttak for flere, enda bedre og enda mer motiverte lærere. Venstre vil sikre alle lærere muligheten til å ta etterutdanning og sørge for at lærerne får mer tid til undervisning, sier Venstres kommunalråd Jon Gunnes. Han er kjempefornøyd med at Trondheim nå får mange flere lærere.

Les mer på adressa.no her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**