Haugesund Venstre vil ha enveiskjøring i Karmsundgata

Tore Nilsen

Haugesund Venstre går til valg til høsten på å redusere til en kjøreretning i Karmsundgata. I praksis betyr dette to kjørefelt i en retning og vil tilsvarende ta unna like mye trafikk i denne retning som en firefeltsvei ville gjort.

Venstre ønsker imidertid innspill på hvilken kjøreretning som er mest hensiktsmessig.

– Vi har kontaktet Statens Veivesen for å få en utredning på hvilken kjøreretning de mener er den som er mest belastet. Det er unødvendig å bygge ut firefelt, når man kan ha like god trafikkavveskling i en kjøreretning ved å ha envesikjøring sier ordførerkandidat May Britt Vihovde.

Dersom du har innspill kan du sende dette på mail til leder i Haugesund Venstre Marius W. Rønnevik

[email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**