Vil gjenåpne Antenneparken i Tananger

Faksimile: Aftenbladet

Sola Venstre kjemper for å gjenåpne antenneparken i Tananger. Forsvaret stengte denne etter at en Solabu hadde meldt fra til Likestillings- og diskrimineringsombudet om manglende tilgang for rullestolbrukere til området. Forsvaret responderte da med å sette opp “adgang forbudt”-skilt og påstod at dette var en anordning for å unngå hærverk i området.

Antenneparken har i mange tiår vært i bruk som turområde for både lokalbefolkningen, skoleklasser og som trimområde. Det ligger naturskjønt til ved Risnes i Tananger. Etter Venstres skjønn bør Forsvaret trekke tilbake nyordningen og gjenåpne området for allminnelig ferdsel. Kommunen har påtatt seg ansvaret med å etablere en adkomst som også er tilpasset rullestolbrukere, og vi mener at dersom man åpner opp parken, vil alle turgåerne virke forebyggende mot de eventuelle problemene Forsvaret knyttet til hærverk av mastene.

 

aftenbladet

 

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**