Venstre får ting til å skje i havna

Skisse fra Gullik Gulliksen AS

I havnestyremøtet på mandag la administrasjonen frem spennende tiltaksplaner for oppgradering av området ved gjestehavna og gang- og sykkelvei langs strandpromenaden mellom hotellene og Sjøsiden. Dette skjer som en direkte konsekvens av initiativ og forslag fra Venstre i forrige budsjettrunde.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Tiltakene vil gjøre gjestehavna triveligere og mer innbydende å oppholde seg i. Blant annet skal det etableres et flott sitteamfi med brede trapper ned mot vannet. Den nye gang- og sykkelveien vil knytte sammen byen og havna og det vil bli mer trafikksikkert å krysse Strandpromenaden fra Sjøsiden/Apotekergata.

Gjennom initiativet ”Drømmen om Horten” har Venstre i hele perioden satset på byutvikling. Trinnvis går vi nå fra drøm til virkelighet og et mer levende Horten. Revitalisering i Lystlunden, «shared space» og utelivsstrøk i Storgata og fornyelse i havna er alle eksempler på dette. Venstre kommer til å fortsette å være pådriver i dette arbeidet også i neste periode.

Horten Pernille Bruun-Lie Pernille Bruun-Lie, 2.kandidat Horten Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**