Jan med ordførerkjedet

Jan Fjellstad
Jan Fjellstad , (Foto: SIlje E. Garshol)

Ordføreren selv deltok på den høytidelige åpningen av den nye helikopterbasen på Evenes, samt Bent Høies besøk på Helsehuset, og dermed var det varaordfører Jan Fjellstad (V) som hadde ordførerklubba første del av dagens kommunestyremøte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Jan Fjellstad fikk dermed igjen den hyggelige oppgaven å overrekke en bedrift symbolet på sertifiseringen som Miljøfyrtårn. Denne gang var det Sør-Troms HMS-tjeneste. Igjen har en Harstadbedrift tatt tak i oppgaven, og oppnådd denne sertifiseringen. Venstre gratulerer!

KrFs Per Pedersen stilte spørsmål i kommunestyret omkring Strandryddedagen, og hvilke initiativ Harstad kommune ville ta i denne anledningen. I tillegg til å beskrive Harstad kommunes planer for skoleelevene i første del av juni, fikk vi dermed også nevnt at Venstre/Unge Venstre har tatt skjeen i egen hånd: og arrangerer strandryddedagaksjon selv 9.mai.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**