Rushtid med Sagene Venstre

Knut Fjeld og Espen Langvik, Espen Langvik

Sagene Venstre har rushtidsaksjon som sin favoritt!

3. kandidat for Sagene V Ragnar Skjøld, Valgkampgeneral Knut Fjeld og 5. kandidat Riga Tenzin på plass på Torshov
3. kandidat for Sagene V Ragnar Skjøld, Valgkampgeneral Knut Fjeld og 5. kandidat Riga Tenzin på plass på Torshov

Å møte Sagenefolk på vei til jobben, møte dem med smil, et ønske om en god dag og en brosjyre med en like smilende Guri Melby, er en form som Sagene Venstre har sans for.

– “Vi møter folk der de er”, sier bydelslagsleder Espen Langvik.

– “Å vise at vi er tilstede, at vi gjør oss tilgjengelig for innbyggerne for spørsmål og en hyggelig prat er en viktig del av arbeidet med å gjøre Sagene Venstre til en naturlig del av bydelen. Det skal ikke være noen sjeldenhet å kunne møte sine folkevalgte til en prat.”, mener Langvik, som selv håper å bli en av nettopp til folkevalgte etter valget til høsten. – “Vi har en veldig god liste til bydelsvalget, med dyktige, engasjerte mennesker. Du kan ikke gjøre feil ved å stemme Venstre til høsten!” smiler Espen Langvik.

Trine Skei Grande og Espen Langvik
Trine Skei Grande og Espen Langvik

Mandag 4 Mai hadde Sagene Venstre også med seg storfint mannskap til sin rushtidsaksjon på Torshov. Partileder Trine Skei Grande satte av tid før Stortingsmøter og skoleturné til Kristiansand for å være med å møte folk på Sagene. Været var kaldt, men smilene varme og humøret på topp under hele aksjonen.

– “Det er slik vi liker det!”, humrer Espen Langvik.

“Venstre er miljøpartiet, og på denne måten er vi med på å skape et godt miljø også på holdeplassene for trikk og buss! Som forøvrig går både regelmessig og ofte, takket være Venstres innsats i Byrådet over mange år!”

Følg med i bydelen fremover. Det er garantert et Venstrearrangement på Sagene i nær fremtid.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**