Trine på bedriftsbesøk i Sagene Venstre

Fra venstre side: Henning Thoresen (markedssjef i Sagene Bryggeri), Thomas Wendelborg, Sagene Venstre, Trine, Knut Johannessen, Daglig leder i Sagene Bryggeri, Knut A. Fjeld, Valgkampansvarlig Sagene Venstre, Foto: Sagene Venstre

Sagene Venstre har denne uken oppkjøring til valgkampen, og inviterte tirsdag kveld med seg partileder Trine Skei Grande på bedriftsbesøk til Sagene Bryggeri.

Med Akerselva brusende utenfor, og en Sagene lys sommerpils skummende i glassene, var det inspirerende å lytte til ledelsen i Sagene Bryggeri om deres nære planer om ølproduksjon i Gamle Hjula veveriers lokaler over Cafe Månefisken.

Sagene Venstre er entusiastiske og glade for at det nå etableres et ekte bryggeri med norsk bryggerimester i hjertet av Sagene, og mange arbeidsplasser!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**