Trines tale til landsstyret

Trine Skei Grande på Venstres landsmøte 2015.
Foto: Jo Straube

Venstres landsstyre er samlet i Skien. Her kan du se partileder Trine Skei Grandes tale til landsstyret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Det viktigste temaet i Trines tale var oppvekst og tidlig innsats. En god barndom varer livet ut, var budskapet fra partilederen til landsstyret. Talen handlet også om Venstres mål om å skape 50 000 nye, grønne arbeidsplasser, og om viktige gjennomslag Venstre har fått i samarbeidet med regjeringen.

Trine Skei Grande avsluttet talen med å snakke om kommunevalgkampen. – Venstre stiller lister i rekordmange kommuner i høstens valg, og vi må sørge for at valgkampen blir en Venstre-festival, slik at flest mulig stemmer for en grønnere kommune der de bor, sa Skei Grande.

Se også presentasjonen som hører til talen (PDF)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**