Abid Raja inviterer til sykkeltur Vikersund-Hønefoss- Jevnaker, 24. juni

I sommer skal Venstres Stortingsrepresentant Abid Raja sykle fra Lindesnes til Nordkapp. Under sykkelturen vil han gjerne møte oss! Onsdag 24. juni sykler han fra Vikersund til Jevnaker med stopp i Hønefoss.

Ta med sykkelen din og møt opp i Vikersund klokken 10.00 og sykle sammen med han til Hønefoss eller møt opp i Hønefoss sentrum mellom 11.15 og 11.30.

Her skal det være et kort stopp for litt mat og si hei til alle som har møtt opp. Om du har lyst kan du være med og sykle videre til Jevnaker. Du trenger ikke å være noe sykkelproff for å være med! Vi vil ha med alle, så det er bare å slå følge noen kilometer.

På Stortinget jobber Abid til vanlig med transport: veier, tog, telelinjer og sykkelveier. Denne turen kommer til å handle om sykling. Hvorfor sykling er så gøy, hvorfor det er så sunt og hvorfor vi bør gjøre det oftere.

På veien Vikersund – Hønefoss vil Ringerike Venstre at Abid skal ha fokus på at det på denne strekningen som har mange trafikkfarlige punkter ikke har sammenhengende sykkelvei.

Hilsen Abid Q. Raja, Stortingsrepresentant

og

Ringerike Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**