Venstre på plass på Biridagen

BLIDE BIRINGER: Torbjørn Løkken og Birgit Odde Husom på stand under Biridagen 20. juni. , Foto: Gjøvik Venstre
Lørdag den 20 juni ble den årlige “Biridagen” arrangert. I strålende sommervær stimlet det med folk i gata på Biri – og selvsagt var Venstre tilstede!
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

På samme tid kom det lange rekker med syklister som deltok i Den Store Styrkeprøven (Trondheim-Oslo og Lillehammer-Oslo). Gjøvik Venstre stilte opp med to av sine listekandidater fra Biri. Birgit Odde Husum (nr.5) og Torbjørn Løkken (nr.6) delte det gode og glade “Venstre-budskap” med opplagte biringer . Ja, så mange besøkte Venstre-stand’en, at de ferdigopptrykkte løpesedlene gikk tom etter bare en og en halv time. Samme vei gikk det med vaffelrøra! Men de kvikke Venstre-kandidatene visste råd, og fikk trykket opp flere løpesedler og kjøpte mer vaffelrøre. Venstrekandidatene bød på lokale saker, som ble godt mottatt, blant annet kamp for Gjøvik sykehus og Solås Rehabilitering, samt en skole hvor det å satse på læreren også er å satse på barna.
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**