Abid Raja besøker Sande på sykkel

Venstre

Abid Raja kommer på sykkel gjennom Sande i dag. Møt han på torget engang mellom 14:30 og 15:00.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Abid Q. Raja har tatt sykkelen fatt for å befare Norge. Han skal sykle fra Lindesnes til Nordkapp. Tirsdag 23. juni sykler Abid innom Sande og tar en pause på Sande torg for å møte oss i Sande. Sande Venstre står klare for å ta imot Abid, og arrangerer i den sammenheng stand.
Abid forventes å ankomme en gang mellom 14.30 og 15.00!

– Jeg er levende opptatt av sykkel, folkehelse og vårt vakre land. Vi må gjøre det enklere for folk å ta grønne valg i hverdagen. Smart og tilgjengelig infrastruktur for sykkel kan øke andelen som sykler og dermed bidra til å redusere klimautslippene, sier stortingsrepresentant Abid Q. Raja, som er 2. nestleder i Stortingets transportkomiteen. Raja har nylig fremmet et forslag i Stortinget om økt utbygging av infrastruktur for sykkel.

Abid Raja på sykkel

Dette er ordførerkandidat Per Martin Berg strålende fornøyd med. Et av Sande Venstres satsningsområder i kommende periode er nettopp å legge til rette for enklere bruk av sykkel.
– Vi må sikre skoleveier og da særlig ankomsten til skolene, sier Berg. Særlig adkomsten ved Haga skole er svært kaotisk og det må legges bedre til rette for at barn skal kunne gå eller sykle til skolen.

Sykkelhotell

Et annet tiltak som Venstre ønsker å gjennomføre er låsbart sykkelhotell på togstasjonen.

– Ved å gjøre det lett å sykle til toget tror jeg flere vil velge den løsningen. Ordningen er innført flere steder og er svært populær, sier Berg, som selv har gått til innkjøp av sykkel.

Vi i Sande Venstre gleder oss stort til besøk og en sjanse til å vise hva som må til for å kunne leve grønt i distriktene!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**