Rock for jernbanefri strandsone

Foto: Mona Stokke

Den 22. august arrangerer Hamar Venstre “Rock for jernbanefri strandsone” på Koigen. Sett av denne datoen, for da har du mulighet til å oppleve bandene The W Likes, Gudmund Gimse and the nobodies, Helseskade og Autokarma.

Arrangementet holdes samme dag som Under Brua-festivalen, men Venstre legger sitt arrangement tidligere på dagen for å unngå kollisjon.Hamar Venstre henvender seg særlig til ungdommen med denne konserten, selv om det blir åpent og gratis for alle. Årsaken er at Koigen er et område som er mye brukt av ungdommen, og kan bli berørt av jernbaneutbygging dersom banen blir bygget i korridor én Hamar vest.

Du kan lese mer om rock for jernbanefri strandsone ved å følge denne lenken til HA sin artikkel om arrangementet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**