Venstre med helt ny interaktiv nettside

Presentasjon av valgprogrammet til Stavanger Venstre 2015, Stavanger Venstre

Lei av å lese lange tunge valgprogrammer med vanskelige ord? Vil du vite konkret hva vi vil gjøre i din bydel? Eller ønsker du bare en mer kortfattet presentasjon av valgprogrammet?

Alle er gode grunner til å sjekke ut den helt flunka nye nettsiden til Stavanger Venstre hvor vi presenterer politikken og dine folkevalgte på en helt ny måte. Her kan du enkelt klikke deg frem til den politikken du er mest opptatt av, sjekke ut hvilke kandidater som kommer fra din bydel, eller bla deg frem via vår kartløsning for å se hvilke tiltak vi vil gjennomføre i ditt nærområde – om vi får din tillit ved valget.

Ta deg 5 minutter, og sjekk ut siden vår, her:
http://www.stavangerwww.venstre.no

Forsiden på Stavanger Venstres valgprogram nettside Politikk-siden på Stavanger Venstres valgprogram nettside Kart på Stavanger Venstres valgprogram nettside Politikere på Stavanger Venstres valgprogram nettside

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**