4. kandidat Ingunn Leirset

Ingunn Leirset, Foto: Ole Alexander Kirknes

Ingunn Leirset (45) står på fjerdeplassen på Verdal Venstre sin liste til kommunevalget i høst.

Ingunn bor i Helgådalen på gården hvor hun er oppvokst sammen med mann og sine to yngste barn. Hun har også to voksne barn. Hun jobber på Volden skole som kontaktlærer og spesialpedagog.

Saker som opptar henne spesielt er barnehage og skole. At alle barn i Verdal får gå på en trygg og god skole i sitt nærmiljø. Helsesøstrene er en meget viktig ressurs i dette arbeidet, sammen med PPT og Barnevernstjenesten. God eldreomsorg og tett oppfølging og rehabilitering av funksjonshemmede er også saker som er viktig for henne, og hun vet at kommunen har utrolig dyktige folk på alle disse områdene, som gjør en innsats som det står respekt av.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**