Legevakt – hvor og hvordan?

Venstre-lagene i Vest-Oppland inviterer til åpent møte om legevakt tirsdag 11. august kl 18:30 på Kløverhotellet. Gjøvik interkommunale legevakt(GIL) er et samarbeid mellom 9 kommuner, hvor Gjøvik kommune er vertskommune for legevakten i Vest-Oppland. Den dekker 92 000 innbyggere.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Dagens lokaler i sykehuset på Gjøvik er både for trange og etter hvert upraktiske. På en uke kan det være opp mot 2000 henvendelser og 1000 besøk på legevakta, så det er et viktig tilbud til innbyggerne.

Innledere:

Aud Inger Ystgård, Tjenesteleder Helse i Gjøvik kommune og leder i styringsrådet for GIL

Erling Egenæs, tilltisvalgt for legevaktlegene

Kari Sollien, leder i Allmennlegeforeningen

Møteleder: Lene Melbye, 1. kandidat for Østre Toten Venstre

Det serveres kaffe og kringle. Vel møtt!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**