Nora Benedikte Haugen

Foto: Ivar Thoresen/Grafikk: Kai Røen

Jeg heter Nora Benedikte Haugen, er 18 år og går for tiden 3. året på Nord-Østerdal videregående skole. Som ungdomspolitiker er jeg opptatt av barn og ungdoms trivsel og oppvekst i Alvdal. Jeg ønsker gode og trygge fritidstilbud i tillegg til ei ny og flott skole med rom for alle! Ei skole med dyktige og engasjerte lærere, mange unger med forskjellige egenskaper og kvaliteter og ei godt utrustet skole med alt man trenger, er jeg sikker på at vil skape et godt og trygt læringsmiljø for Alvdals unge og lovende! Derfor er det så utrolig viktig å få bygget ny skole så fort som mulig for å få skapt et enda bedre læringsmiljø for våre unge.

I tillegg brenner jeg for at Alvdal skal være ei god bygd å bo i for alle, både innfødte og innflyttere. Jeg vil at Alvdal skal være en kommune med muligheter for alle og enhver, både når det kommer til fritidsaktiviteter og arbeid. Alvdal; ei bygd for alle!

6. plass kommunevalglista
Alvdal Venstre

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**