Venstre vil ha El-ladere i Lyngdal sentrum

Jonny Djupvik, Foto: Sara Ruud

Leserinnlegg

Venstre vil gi eiere av elbiler og elsykler ladepunkter i Lyngdal sentrum. Vi foreslår at det monteres 2-3 ladepunkter for elbiler på parkeringsplassen bak Postgården(Ved Rema 1000). I tillegg bør det etableres merkede ladepunkter i sentrum for brukere av elsykler.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Flere elbiler og elsykler betyr bedre miljø i sentrum. Dette er et positivt miljøtiltak. Venstre vil gjøre det enklere å velge miljøvennlig. Elbilen har begrenset rekkevidde, men vi mener flere her i distriktet kan velge miljøvennlig om vi legger til rette for det.

I følge nettstedet Grønn Bil er det 58 ladbare biler i Lyngdal og antallet stiger raskt. Flere og flere anskaffer seg elsykler. Venstre ønsker å gi folk valgmuligheter. Kanskje blir den neste bilen din ladbar? Mens du lader elbilen eller elsykken din kan du hygge deg i Lyngdal sentrum – uten rekkeviddeangst.

Med vennlig hilsen

Jonny Djupvik

Lyngdal Venstre

9 juni 2015 i avisen Lister

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**