Vi ønsker et skifte

Faksimile: Hamar Dagblad

Hamar Venstre ønsker et politisk skifte i Hamar, men om det blir Einar Busterud eller Knut Fangberget som får partiets ordførerstøtte avgjøres først etter valget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

VIL BYTTE: Sjur Skjæveland, Live Giset og Stig Vaagan vil ha ordførerbytte i Hamar.
VIL BYTTE: Sjur Skjæveland, Live Giset og Stig Vaagan vil ha ordførerbytte i Hamar.

– Vi er ikke på kurs med Arbeiderpartiet i jernbanesaken og i mange andre saker, sier Live Giset, Stig Vaagan og Sjur Skjævesland i Hamar Venstre.

Mangler åpenhet

Med sju punkter som begrunnelse for å bidra til et politisk skifte, kalte Hamar Venstres tre toppkandidater inn til pressekonferanse.

Det er særlig i jernbanesaken som sentrumspartiet føler at de har lite til felles med posisjonen i rådhuset:

– Arbeiderpartiet har inntatt en vente-og-se-holdning, og er på defensiven. Arbeiderpartiet har ikke egne tanker rundt trasévalg, og vi er forvirret, sier Giset.

Hamar Venstre ønsker seg en jernbanefri strandsone og vil ta farvel med korridor vest. Frigjorte arealer skal ifølge partiet brukes til rekreasjon og aktiviteter for innbyggere, gjester og turister.

– Leser man programmet til BBL på nett og ser på uttalelsene deres i etterkant så sender også de motstridende signaler, og Høyre har i det siste gått imot eget vedtak om å ikke utrede dobbeltspor i strandsonen, påpeker Giset.

 

 

Les hele saken på Hamar Dagblad her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**