Mali Hauen

Mali Hauen, Foto: Ivar Thoresen, DMT Alvdal AS

Jeg heter Mali Hauen 46 år, kulturskolerektor, gårdbruker og musiker. Samboer og fire barn.

Jeg brenner for at Alvdal skal være et godt sted å bo, både vokse opp, arbeide og bli gammel. Ei bygd hvor alle får brukt så mange sider av seg sjøl som mulig. Det skal være rom for å være annerledes og å tenke utradisjonelt og alle bør heies på!

Å være nysgjerrig på livet og nye muligheter er viktig. For meg er det interessant å vite hvem akkurat du er og hva du ønsker å bidra med.

Som politiker ønsker jeg å være en samfunnsplanlegger som legger til rette for bærekraftig utvikling og jeg ser gjerne at Alvdal satser utradisjonelt og annerledes og slik skiller seg ut fra bygdene rundt.

5. plass på kommunevalglista
Alvdal Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**