Ketil Kjenset besøker Alstahaug

Ketil Kjenseth
- Jeg er svært glad for at iskanten flyttes sørover. Det er nå enighet på Stortinget om en helt tydelig grense for petroleumsvirksomhet i nord. Dette har lenge vært Venstres mål, sier Ketil Kjenseth. , Foto: Cathrine Dokken

Torsdag får Alstahaug Venstre besøk av Ketil Kjenset. Ketil sitter for Venstre i Helse og omsorgskomiteen på Stortinget. Under besøket vil Kjenset besøke Helgelandssykehuset, avdeling Sandnessjøen og Alstahaug sykehjem.

Ketil gjør en veldig bra jobb for oss i Venstre på Stortinget, og i og med at vi nå skal ha en omorganisering av sykehusstrukturen på Helgeland, samtidig som det skal bli utarbeidet en nasjonal sykehusplan, er vi veldig glade for å få besøk.

Plan for dagen:

13.30 – 15.00 Besøker Helgelandssykehuset, avd Sandnessjøen.
15.00 -15.15 Pressemøte
15.30 – 16.15 Alstahaug sykehjem.
Pause med middag.
18.30 -20.30 Næringsforeningen – politisk debatt

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**