Med Live for fremtida

Foto: Benedicte Røvik

-Det nærmer seg kommunevalg. Venstres ordførerkandidat i Alvdal er Live Stokstad. Hun er uten tvil den beste ordførerkandidaten, noe som er lett å begrunne . Jeg skal også begrunne hvorfor Alvdølene nå bør ta steget vekk fra den tradisjonelle blokktenkningen vi har hatt i bygda i alle år. Det finnes et reelt alternativ til de 2 «store» partiene i bygda. Det finnes en ordførerkandidat som tenker helhetlig og nøkternt, som ikke presenterer populistiske utsagn og lovnader, og som er fri for særinteresser.

-Live var den eneste kandidaten som var opptatt av, og snakket om miljø/klimautfordringer og grønt skifte på folkemøtet i Alvdal. Det bør spesielt de unge velgerne merke seg! Dette temaet gjelder ikke bare «alle andre», men også hver enkelt av oss!

-Live og Alvdal Venstre har de siste 4 årene ført en forutsigbar politikk, og stått samlet i viktige saker som bl a skole og økonomi. Jeg kan nevne skoleplassering og håndtering av pensjonspremieavvik som konkrete eksempler. Venstre synes det er kjempefint og helt nødvendig med meningsbrytninger og debatt, men det blir bare trist når vi ser personangrepene i forbindelse med skolesaken internt i enkelte partier. Live og Venstre står for godt politisk håndverk gjennom planarbeid, miljø/klimatenkning og økonomi fram til vedtak gjøres. Kort sagt åpen, helhetlig tenkning og handling. Live og Alvdal Venstre sin ambisjon er å fortsette i samme spor. Bare på den måten blir vi rustet for framtida. Bare på den måten kan vi levere de tjenestene Alvdals innbyggere fortjener. Gir du din stemme til Live og til Venstre, vil du være trygg på at innbyggernes og kommunens beste alltid prioriteres høyest de neste fire årene. Med Live for framtida!

Ola Eggset
listekandidat for Alvdal Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**