Brandsås fikk sentralt verv

Knut Øye Brandsås innehar nå et sentralt verv i Unge Venstre, Foto: Marcus A Edvardsen

I helga ble Unge Venstres landsmøte avholdt, og der ble Knut Øye Brandsås (V) valgt inn i Unge Venstres internasjonale utvalg. Han er nå den eneste trønderen med et sentralt politisk verv i ungdomsorganisasjonen. – Det er en stor og spennende oppgave, og jeg gleder meg til å ta fatt på å jobbe med Unge Venstres internasjonale politikk, sier den engasjerte 19-åringen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Internasjonalt utvalg er Unge Venstres eneste utvalg med forbindelse til sentralstyret, og har dermed en svært sentral rolle i organisasjonen.

– Lederen i internasjonalt utvalg har fast plass både i sentralstyret og i Venstres internasjonale utvalg, så her finnes det store muligheter for å få være med på å utforme internasjonal politikk både hos Unge Venstre og Venstre, sier den aktive lokalpolitikeren.

Selv om internasjonalt utvalg til tider kan ha større arbeidsmengde enn sentralstyret, har Brandsås aldri vært i tvil om at han gjorde riktig valg da han søkte på vervet.

– Jeg mener det er viktig å ta de utfordringene man kan ta i livet – også i politikken. Jeg vet at det finnes mange politiske talenter i kommunen vår, så jeg oppfordrer alle til å takke ja om man får tilbud om eller kan søke på et verv. Det er definitivt den beste måten å utvikle seg på, sier Brandsås.

Nå ser han fram til et intensivt år i et av de mest prestisjefylte vervene han noen gang har innehatt.

– Jeg tror det blir slitsomt, morsomt og ikke minst lærerikt. Det er ekstremt mange flinke ungdommer i Unge Venstre og internasjonalt utvalg, så det er stort for meg å få være en del av dette. Nå blir oppgavene mine – formelt – både å sørge for en bedre verden og et bedre Inderøy. Jeg er like klar til å gjøre begge deler, avslutter Brandsås entusiastisk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**