Venstres budsjettforslag er klart!

Venstre er ikke representert i formannskapet, og kunne derfor ikke legge frem sitt budsjettforslag der. Det er kanskje ikke så farlig, for det var partier i formannskapet som heller ikke la frem budsjettforslag. I kveld behandles budsjett – og handlingsplan i kommunestyret, og nå er Venstres endringsforslag klart. Se det her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

I budsjettforslaget kommenterer Venstre rådmannens grunnlagsdokument (forslag til budsjett og handlingsplan), utdyper eget budsjettforslag med skriftlige kommentarer, har eget tallforslag med endringer til rådmannens grunnlagsdokument, samt tre verbalforslag. Denne gangen har Venstre konsentrert seg om å be om en sak om etablering av ladepunkter for el-biler i kommunen, at en ny reguleringsplan for Sundet legger til rette for utnyttelse av Skjoldnestangen og bevaring av Sundtoppen, samt å få målbare mål inn i Klima-og energiplanen.

Her er forslagene:

1. For å benytte seg av benytte seg av tilskuddet fylkeskommunen har etablert for ladepunkter for EL-biler bør det legges fram et forslag til plan for kommunestyret, i 2016 for etablering av slike ladepunkter på sentrale steder i kommunen.

2. I forbindelse med oppstart av planarbeid for Sundet tas det hensyn til ønskene om å bevare Sundtoppen som park og utvikle Skjoldnestangen som servicesenter for fritidsbåter og bobiler.

3. Klima- og energiplanen rulleres så snart som mulig. Det innarbeides målbare mål som kommunen rapporterer mot i et årlig klimaregnskap

Her finner du Venstres forslag til budsjett og handlingsplan 2016-2019.

Se kommunestyrets saksliste til kveldens møte her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**