Innkalling årsmøte 2016

SiteiconVenstre Kjære medlem av Melhus Venstre,

Styret inviterer herved til årsmøte i Melhus Venstre torsdag 21. Januar kl. 18:00 i Melhus Rådhus (Kommunestyresalen). Medlemskap er selve grunnlaget for at det finnes et venstre-lag i vår kommune og vi setter derfor stor pris på at du er medlem.

I 2015 har det vært lokalvalg, etter en valgthriller med to nye partiutfordrere har vi klart å beholde en representant i kommunestyret for de neste fire årene. Vi har samtidig klart å skaffe oss en formannskapsplass og varaplass i komiteen liv og lære. Vi jobber nå aktivt for å få gjennomslag for flest mulig av våre valgkampsaker. Vi har 25 punkter innen skole og oppvekst, miljø og klima, omsorg og fellesskap og næring og verdiskapning. Vår førstekandidat jobber konstant for å få gjennomslag for mest mulig av vår politikk. Vi ønsker derfor å møte så mange av våre medlemmer som mulig. Vi har et stort fokus på å øke medlemstallene for 2016 så vi oppfordrer andre interesserte å møte i tillegg. Vi legger opp til et sosialt og trivelig årsmøte med kaffeservering og håper så mange som mulig kan delta.

Om du har spørsmål eller ønsker å melde inn saker til årsmøtet kan du ta kontakt med lokallagsleder Jim-Andre Stene på epost [email protected] eller telefon 92255213. Alle saker ønskes tilsendt senest onsdag 20.01.16

Sakspapirer legges ut på nettsiden vår i tillegg.

På vegne av styret

Jim-André Stene leder Melhus Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**