Et vellykket årsmøte

Oslo Venstre leder, Espen Ophaug, taler til Gamle Oslo Venstres årsmøte., Gøril bjerkhol Havro

Gamle Oslo Venstres årsmøte ble holdt den 14. januar i år, og var, som tidligere, et møte hvor liberale sjeler diskuterte lokale saker og utviklet politikk med engasjement og godt humør.

Det hele startet med en oppsummering av fjoråret med Gøril Bjerkhol Havro. Vi fikk deretter høre status fra Helene Skulstad på vegne av BU-gruppen, for så å høre noen oppmuntrende ord fra Gamle Oslo Venstre medlem, og Oslo Venstre leder, Espen Ophaug.

Etter dette startet den politiske debatten, hvor det ble høyttenkning om hva vi som Venstre medlemmer skal gjøre frem mot valgene i 2017 og 2019. Flere kom også med endringsforslag, så vel som argumenter for og imot de politiske uttalelsene som var fremmet.

To uttalelser ble behandlet og vedtatt videresendt til Oslo Venstres årsmøte (12-13. februar). En av disse uttalelsene vil at bystyregruppen ser på muligheten for å opprette en egen lokal pressestøtte i Oslo, mens den andre ønsker at Oslo Venstre skal gå inn for et påbud om fossilfri drivstoff i sentrum.

Gamle Oslo Venstre valgte også å vedta en rekke endringsforslag til en politisk uttalelse fra Frogner Venstre, hvor sistnevnte lokallag ønsker å fjerne kommunenes vetorett når det kommer til bosetting av flyktninger. Dette vil også behandles på Oslo Venstres årsmøte.

Kvelden avsluttet med valg av nytt styre, og valg av delegater til Oslo Venstres årsmøte.

Det nye styret består av følgende:

  • Leder: Leif Roberg
  • Første nestleder: Susanne Bondevik
  • Andre nestleder: Robin Heggelund Hansen
  • Styremedlem: Anders Gaasland
  • Styremedlem: Mostafa Mohamed
  • Styremedlem: Mikal Kvamsdal
  • Styremedlem: Kristin Dubland Marken
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**