Ny leder i Haugesund Venstre

Bjørn Gunnar Husby ble valgt til ny leder på Haugesund Venstres ordinœre årsmøte Torsdag 21. Januar.

Bjorn

Forrige leder Marius W. Rønnevik ønsker å trappe ned det organisatoriske arbeidet og fokusere på politisk arbeid i bystyregruppen. Rønnevik er også politisk nestleder i Rogaland Venstre.

– Bjørn Gunnar er en engasjert person med sterke meninger. Samtidig er han flink til å få andre med seg, og få oppslutning om sine tanker og ideer sier avgått leder Marius W. Rønnevik.
Et godt og konstruktivt samarbeid i den nye koalisjonen, både politisk og mellom lokallagene er noe den nye lederen ser på som et viktig arbeid. En av de første tingene som står på Husbys agenda er politisk samling for koallisjonspartiene.
– Her samarbeider vi med de andre lokallagsstyrene. Vi har fått Gro Sankjœr Hansen til å komme og ha et foredrag om byutvikling.
Gro Sankjœr Hansen er forsker ved Norsk institutt for by- og regionforskning. Hun er utdannet statsviter (Ph.d, UiO). Hennes forskningsmessige interesser er knyttet til medvirkning, samstyring og styringsutfordringer på lokalt og regionalt nivå, særlig knyttet til byplanlegging.
– Vi i styret i Haugesund Venstre ønsker at de syv partiene som samarbeider i Haugesund, skal ha arenaer der større deler av partimedlemmene kan treffes. Vi mener dette vil være positivt for samarbeidet, og det vil gi rom for brede politiske diskusjoner. Derfor tar vi initiativ til politisk arena.
Det nye styret i Haugesund Venstre er som følger:
Leder Bjørn Gunnar Husby

Styremedlemmer Lene Røkke Mathisen
Edel Mikkelsen
Marius Rønnevik
Ole Kristoffer Lundberg



Varamedlemmer Ruth Vihovde Vestvik
Tore Nilsen
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**