Oslo Venstres årsmøte

Leif på Oslo Venstres årsmøte
Leif snakker om fossilfritt sentrum på Oslo Venstres årsmøte 2016., Robin Heggelund Hansen

I helga holdt Oslo Venstre sitt ordinære årsmøte, hvor Gamle Oslo Venstre var godt representert med 14 delegater.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Vår egen uttalelse om fossilfritt sentrum ble enstemmig vedtatt, slik at fylkeslaget nå vil jobbe for at kun biler med fossilfritt drivstoff får kjøre i sentrum, samtidig som vi ruster opp flere gater til å bli rene gågater, etter modell av Hausmannsgate.

Vi hadde også et forslag om en egen lokal pressestøtte for Oslo. Dette forslaget ble videresendt til bystyregruppen, som nå vil se på hvordan lokalpressen i byen kan styrkes.

Et annet viktig gjennomslag var en uttalelse om integrering av flyktninger, basert på erfaringer vi samlet inn i høst, når lokallaget reiste til Restad gård i Sverige.

Det var også et godt møte med tanke på vår videre representasjon i fylkeslaget. Espen Ophaug ble gjenvalgt som leder, og Gamle Oslo Venstres tidligere leder, Gøril Bjerkhol Havro, ble valgt inn i styret. Disse to er også valgt som delegater til landsmøtet nå til våren.

Oslo Venstres årsmøte behandlet også andre saker. Deriblant en uttalelse om en human og kunnskapsbasert narkotikapolitikk, og hvordan vi skal stille oss til delingsøkonomien. Du kan lese alle uttalelsene her: https://www.venstre.no/lokal/oslo/arkiv/

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**