Elgsuppe i kommunereformdebatten

God og kortreist mat er viktig i samtalar om kommunereform. Her får stortingsrepresentant Sveinung Rotevatn elgsuppe av formannskapsmedlem Ole Morten Vegusdal i Vegusdal., Jan Kløvstad
God og kortreist mat er viktig i samtalar om kommunereform. Her får stortingsrepresentant Sveinung Rotevatn elgsuppe av formannskapsmedlem Ole Morten Vegusdal i Vegusdal.
God og kortreist mat er viktig i samtalar om kommunereform. Her får stortingsrepresentant Sveinung Rotevatn elgsuppe av formannskapsmedlem Ole Morten Vegusdal i Vegusdal.

For dei som nå arbeider grundig med kommunereform i kommunane er det viktig å halde nær kontakt også med Stortinget. Her får stortingsrepresentant Sveinung Rotevatn god elgsuppe frå Vegusdal av Venstres formannskapsmedlem Ole Morten Vegusdal. Dei to fekk drøfta mange viktige problemstillingar saman med fylkesutvalsmedlem Sara Sægrov Ruud og andre venstrefolk i indre bygder og Setesdal tysdag kveld.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**