Torunn Sandvand attvalt i Agder Venstre

Torunn Sandvand er attvalt som leiar i Agder Venstre., Foto Jan Kløvstad
Torunn Sandvand er attvalt som leiar i Agder Venstre.

Torunn Sandvand, Kristiansand, blei attvalt med akklamasjon på årsmøtet i Agder Venstre i helga. Ho er også landsstyremedlem for Vest-Agder.

Styremedlemer er Sara Sægrov Ruud, Risør som nestleiar og landsstyremedlem for Aust-Agder, nestleiar Jacob Haugmoen Handegard, Kristiansand, styremedlemene Stein Inge Dahn, Mandal, Sissel Nytun, Grimstad, Ole Morten Vegusdal, Birkenes og Hans Olav Omnes, Valle. Birgitte Kleivset møter for Agder Venstrekvinnelag og Jon Henrik Sverdrup Lund for Unge Venstre.

Varamedlemer er Tone Vareberg, Lillesand, Anne Margrethe Larsen, Flekkefjord (ny),Cathrine Høyesen Hall, Arendal, Per Olav Skutle, Lindesnes og Kenneth Nørve, Kristiansand.

Dette blei valte som utsendingar til landsmøtet i Venstre i Ålesund 31. mars-2. april, i tillegg til stortingskandidat Peter Toldnæs, som er medlem av sentralstyret i Venstre: landsstyremeldem Sara Sægrov Ruud,

Jacob Handegaard, Arendal, Hans Olav Omnes, Valle, June Marcussen, Tvedestrand, Lisbeth Handegard, Arendal, Leif Martin Salvesen, Grimstad, Nertila Stringa, Birkenes.
Frå Vest-Agder. landsstyremedlem Torunn Sandvand, Ingvild Thorsvik, Mandal, Ivar Bergundhaugen, Kristiansand,Therese Holm, Flekkefjord,Stein Inge Dahn, Mandal, Anita Vestøl, Farsund,Mats Bryn Bruskeland, Kristiansand/Unge Venstre.

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**