Klare for Venstres landsmøte

Suzy Haugan og Carl-Erik Grimstad er delegater

Vestfold Venstre har 8 delegater til landsmøtet som avholdes i Ålesund kommende helg 31. mars – 2. april.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**

I tillegg til fylkesleder Magdalena Lindtvedt, møter Carl-Erik Grimstad som er 1. kandidat på stortingslisten. Øvrige delegater er Kari-Lise Rørvik, Per-Martin Berg, Karin Virik, Suzy Haugan, Kim Hjardar og Anniken Stokke Lunde. Organisatorisk nestleder Carl Otto Kielland møter som observatør.

Trine Skei Grandes innledningstale til landsmøtet imøteses med stor interesse – der aktuelle politiske saker vil stå i fokus.

Hovedsaken for landsmøtet er behandlingen av stortingsvalgprogrammet 2017-2021. I tillegg skal politiske uttalelser behandles, blant annet regjeringsspørsmålet.

Magdalena Lindtvedt

Magdalena Lindtvedt er delegasjonsleder og sitter også i Venstres landsstyre. Hun møter også der, og reiser til Ålesund allerede torsdag 30. mars.

Flere av delegatene fra Vestfold planlegger å delta i debattene på landsmøtet. Stortingskandidat Carl-Erik Grimstad skal holde innlegg under behandlingen av stortingsvalgprogrammet om viktigheten av et levende folkestyre og en mer effektiv offentlig sektor.

Karin Virik

Karin Virik skal også å ha innlegg om rammebetingelser for Torp Sandefjord Lufthavn og viktigheten av Torp som regional flyplass og for verdiskapning i Vestfold. -Det er viktig å ta vare på små flyplasser rundt om i Norges land, og jeg vil derfor være en sterk opponent til forslaget om å fjerne taxfree-ordningen på norske flyplasser, sier Karin Virik. Hun vil derfor på landsmøtet følge opp Vestfold Venstres standpunkt og vedtak fra fylkesårsmøtet.

Mer informasjon om landsmøtet finnes her: https://www.venstre.no/organisasjon/landsmote/lm2017/

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**