Strandryddedag 27. april på Solastranden

- Et gratis SFO-tilbud med høy kvalitet kan være både en løsning på tidsklemma mange opplever, og det vil være et viktig tilbud for å utjevne sosiale forskjeller, skriver Abid Q. Raja, Foto: Sola Venstre
Sola Venstre

Forsøpling i havet truer både dyr og mennesker. Samtidig er forsøpling negativt for friluftsliv og turisme og påfører samfunnet store kostnader både i forbindelse med materielle skader og i tilknytting til opprydding.

I den anledning vil Sola Venstre arrangere vår årlige strandryddedag torsdag 27. april. Arrangementet passer for hele familien, og er en ypperlig anledning til å lufte både store og små på en av Norges vakreste strender en torsdags ettermiddag. I år slår vi oss sammen med NRK Rogaland sitt arrangement Hele Rogaland rydder.

Vi stiller med hansker og søppelsekker og tar hånd om avfallet som blir plukket opp i løpet av ettermiddagen

Som takk byr vi på en is eller kaffe på Sola Strand Hotell.

Oppmøtested er på Solastranden like ved hotellet. Arrangementet begynner kl. 18.00 og varer i omtrent 2 timer.

Håper å se deg der!

Med miljøvennlig hilsen

Sola Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**