KUF-komiteen på Svalbardbesøk

Iselin Nybø, sammen med KUF-komiteen på Stortinget, besøker Svalbard fra 8 til 10 mai. Hovedfokuset på turen vil være forskning. I og med at vi har gått inn for å utvide folkehøyskoleloven til å også omfatte Svalbard, vil nok også dette være et tema for turen. Mesteparten av tiden vil de befinne seg i Longyearbyen med unntak av tirsdagen hvor det er arrangert en tur til Ny-Ålesund.

På programmet for oppholdet i Longyearbyen er det blant ordnet et møte med Sysselmannen på Svalbard, Kjerstin Askholt og en tur innom Svalbard Kirke og Universitetssenteret. Oppholdet i Ny-Ålesund vil bestå av orientering fra Kings Bay, Norsk Polarinstitutt og Kartverket etterfulgt av omvisning i Marinalab og byvandring til Servicebygget.

Dette blir spennende dager for Iselin og vi ser frem til referat som vil komme på Stavanger Venstres hjemmeside med det første.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**