Overraskende lite søppel på Fevik

Fra venstre: Anne Mo Grimdalen, Leif Martin Salvesen, Frida Dahl Salvesen, Arne Kristian Ekra og Arnt Gunnar Tønnessen

Dette leserinnlegget var på trykk i tirsdagens Adressa, og er undertegnet vår gruppeleder Arnt Gunnar Tønnessen.

Venstre inviterte i dag til strandrydding på Fevik.
Vi ryddet Storesand, Morviga, Breiviga og Strandpromenaden. Vi vil gjerne si hurra for Fevik, for her var det lite søppel. Litt rusk og rask var det, men det er nok stort sett ting som har kommet langveisfra. Det er tydelig at fevikfolk er flinke til å rydde opp etter seg, og ta ansvar for strendene sine.

Vi risikerer å ha mer plast enn fisk i havet innen 2050, hvis vi ikke tar ansvar og setter inn tiltak nå. Både fisk og fugl som lever i og av havet, får i seg så mye plast og søppel at de dør. Havet er vårt skattkammer og matfat. Havet er framtida vår. Vi kan ikke bruke det som en søppelfylling.

Fevikfolk er flinke til å rydde opp etter seg, og tar ansvar for strendene sine

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**