Pål Farstad og Abid Raja i Kristiansund

Havna i Kristiansund med Pål og Abid, "Foto: Ragnhild Helseth"

Juni hadde mange hyggelige hendelser i Kristiansund. Torsdag 29.juni feiret Kristiansund by 275 år, og Tahitifestivalen var i gang. Samme dag var stortingsrepresentantene Pål Farstad og Abid Raja på besøk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**

Det ble både jubileumskake på stortingsrepresentantene, sundbåttur og besøk på Tahitifestivalen om kvelden.

I et intervju med Tidens Krav 30.juni, var samferdsel et sentralt tema. -Ferje Aure-Hitra svært viktig for næringslivet. Det er den klare meldingen jeg har fått i møter med næringsliv både fra Hitra-Frøya-sida og fra Aure, Smøla og Kristiansund, sier Farstad i intervjuet. Sundbåten som kollektivtransportmiddel ble naturlig nok også berørt, i samtale med daglig leder i Sundbåtselskapet, Susanne Kirk Lossius.

Abid Raja er, som andre nestleder i Stortingets transportkomite, svært interessert i å bli kjent med samferdselsspørsmål på Nordmøre, og slik sikre en god kommunikasjon med Farstad når prosjekter skal prioriteres.
Konkret eksempel på det er saken om E 39 Betna-Stormyra. Raja forteller at denne veistrekningen konsekvent omtales som Farstad-veien internt i stortingsgruppa.

Kristiansund Venstre hadde stand på Rådhusplassen om ettermiddagen. Strålende vær bidro til et vellykket opphold i Nordmørsbyen.

TK 29.06.17

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**