Tre kandidater fra Kristiansund på Stortingslista

Listekandidater fra Kristiansund. Pål Farstad, Ragnhild Helseth og Per Sefland, Foto:Kristiansund Venstre"

Stortingsrepresentant Pål Farstad er førstekandidaten på lista til Venstre i Møre og Romsdal. Men jammen finner vi to navn til på lista hjemmehørende i Kristiansund, nemlig Ragnhild Helseth og Per Sefland.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**

Kristiansund Venstre kan vise til en sterk og tydelig representasjon på lista til Stortingsvalget 2017. Ragnhild Helseth er varaordfører, og Per Seflend er blant annet tidligere politimester på Nordmøre. Begge er medlemmer av bystyret i Kristiansund. Ragnhild er gruppeleder, og Per er 1.vara i bystyregruppen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**