Marit H. Meyer (44) ny generalsekretær i Venstre

Marit H. Meyer.
Ny dato for landsmøtet er 26. - 27. september. Det planlegges fysisk møte, men tas høyde for at møte gjennomføres digitalt, opplyser Venstres generalsekretær Marit H. Meyer. , Foto: Olav Heggø

Venstres landsstyre har tilsatt Marit H. Meyer (44) som ny generalsekretær i Venstre. Hun etterfølger Trond Enger, som i februar tiltrer som generalsekretær i Human-Etisk Forbund.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**

– Jeg ser frem til å jobbe som generalsekretær i Venstre og ønsker å være med å fortsette å bygge et sosialliberalt, grønt og varmt parti. Jeg gleder meg til å bidra i en levende og inkluderende organisasjon som er på lag med framtida, sier Meyer.

Bred erfaring

Meyer bor i Asker kommune der hun også er kommunestyrerepresentant for Venstre. Hun kommer fra en stilling som kommunikasjonssjef i Statped, og har tidligere også vært kommunikasjonssjef i Akademikerne. Marit H. Meyer var også politisk rådgiver i Justisdepartementet da Odd Einar Dørum var justisminister.

Mer om Marit Meyer på Asker Venstres nettsider.

Grande: – Gleder oss

– Vi gleder oss til å få Marit på laget. Men sin brede erfaring fra norsk organisasjonsliv, i partiorganisasjonen og som folkevalgt vil hun gi svært viktige bidrag til Venstre. Hun blir svært viktig i arbeidet med å gjøre Norges sosialliberale parti større og bygge en enda sterkere organisasjon av tillitsvalgte, folkevalgte og medlemmer, sier Venstres leder Trine Skei Grande.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**