Gratulerer med dagen, May Britt!

May Britt Vihovde, Haugesund Venstre

Haugesund Venstre gratulerer varaordfører May Britt Vihovde hjerteligst med 60 års dagen lørdag 15. september!

 

Vi gratulerer May Britt så mye med den runde dagen, sier Haugesund Venstre sin lokallagsleder Bjørn Gunnar Husby. Vi kjenner henne som en dyktig, positiv og engasjert politiker, med et varmt hjerte. Vi vil gjerne bruke denne anledningen til å takke henne for den innsatsen hun legger ned i politikken, sier Husby.

 

Ordførerkandidat i 2019

Vi er samtidig svært glad for at hun har takket ja til en ny periode som Venstre sin toppkandidat i Haugesund ved valget i 2019, sier Husby. Hun har vært opptatt av å få orden på Haugesund kommune sin økonomi. Samtidig er hun spesielt engasjert i bedre klima og miljø, en god oppvekst for barn og unge og en bedre hverdag for folk som sliter. Her er det fortsatt nok å ta tak i framover.

 

Lang erfaring

Vihovde har en tung politisk erfaring. Hun er nå varaordfører i Haugesund kommune. Her har hun vært medlem av bystyret og formannskapet siden 2007. Hun satt på Stortinget i åtte år fra 1997 til 2005 og var medlem i Samferdselskomiteen og Finanskomiteen. Før det var hun aktiv som lokalpolitiker i Sveio og som fylkespolitiker i Hordaland. Ellers har hun hatt en rekke tillitsverv i Venstre lokalt, regionalt og nasjonalt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**