Velkommen til åpent møte om gummigranulat og gummiasfalt

Ås Venstre inviterer til åpent møte torsdag 29.november kl 18.00 på Kulturhuset D6, om helse- og miljøaspekter ved bruken av gummigranulat og gummiasfalt, et tema som engasjerer mange i Ås. Statssekretær Sveinung Rotevatn i Klima- og miljødepartementet innleder.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**

Gummigranulat og gummiasfalt brukes stadig mer på idrettsanlegg, lekeplasser og i skolegårder. Hva vet vi om konsekvensene for miljø og helse? Hva finnes av miljøkrav og lovverk på dette området?, og hva gjøres i Norge og internasjonalt for å begrense skader og ta i bruk alternative materialer? Statssekretær Sveinung Rotevatn innleder.

Møtet finner sted på kulturhuset D6, Ddrøbakveien 6 i Ås, torsdag 29.november kl 18.00 Velkommen!

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**