Besøk hos Stadt Towing Tank i Vågsøy

Besøk hos Stadt Towing Tank, Foto: Jacob Nødseth, selfie

Ordførerkandidat Jacob Nødseth og Edvard Iversen besøkte 9. januar 2018 den spennende bedriften Stadt Towing Tank i Deknepollen (eller “Teknopollen” som den kalles på folkemunne) i Vågsøy. Det er ca 10 år siden Jacob var på besøk der første gang, og det har skjedd mye siden da. Det er mange spennende bedrifter i nye Kinn kommune, og dette er utvilsomt en god representant. Du kan lese mer om bedriften på deres nettsider: http://www.stadttowingtank.no/

Bedriftsbesøk hos Stadt Towing Tank. Edvard Iversen sammen med daglig leder Vegard Å. Larssen mfl.
Besøk hos Stadt Towing Tank. Jacob Nødseth, Edvard Iversen og daglig leder Vegard Å. Larssen
Besøk hos Stadt Towing Tank.
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**