Hvem bør få Rogaland Venstres miljøpris 2019?

Hvert år deler Rogaland Venstre ut sin miljøpris. Rogaland Venstre har hatt miljøutfordringene som en av partiets hovedsaker siden 1960 tallet og partiet deler ut Rogalands eldste miljøpris. Har du innspill til hvem som burde få den i 2019?

Rogaland Venstres miljøpris blir tildelt enkeltpersoner, lag, organisasjoner, firma, etater e.l. som har gjort en uvanlig god innsats for miljøet – i vid forstand – i det siste året eller over lang tid.

Fra utdeling av miljøprisen 2018

Dette kan for eksempel være klassisk naturvern, sikring av friområder, arbeid mot lokal forurensing, kamp mot radioaktive utslipp fra Dounreay og Sellafield, arbeid for å motvirke klimaendringer og truslene mot de livsviktige økosystemene.

I 2018 ble prisen tildelt NRK Rogaland for den storslåtte ryddedugnaden som ble satt i gang gjennom Hele Rogaland Rydder. 2017 ble prisen tildelt Slettaa dykkerklubb, i 2016 ble prisen tildelt Kystbussen, i 2015 ble prisen tildelt rederiet Fjord Line og i 2014 til stiftelsen Preikestolen.

Forslag på kandidater sendes til Rogaland Venstres fylkessekretær; [email protected].

Se lista over tidligere vinnere her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 5 år siden.**