Henning Nilssen topper Venstres liste i Sande og Holmestrand

Foto: Karin Frøyd

Sande og Holmestrand Venstres nominasjonsliste toppes av Henning Nilssen (nr. 2 fra venstre), Niclaes Grønneberg Løken (ikke på bildet), Kim Hjardar (nr 1. fra venstre), Alexander Johnsen (nr. 2 fra høyre), og Emil Hardersen (nr. 1 fra høyre). Dessverre var det ingen kvinner som kunne stille blant de fremste på lista, men laget er ungt, med 3 av 5 i topp under 30 år.

Herulf Johansen fra nominasjonskomitéen gratulerer Henning Nilssen med topplassen

Henning Nilssen (44) har vært lokallagsleder i Holmestrand Venstre siden 2018, og var primus motor for Venstres valgkamp i Holmestrand i 2017. Til daglig pendler han til Oslo Øst, hvor han er prosjektkoordinator innen olje og gass. Han er også en aktiv frivillig, og har flere verv i organisasjoner lokalt og på fylkesnivå. Nå vil han fokusere på politikken og jobbe for et grønnere, rausere og fritt samfunn som setter mennesket i sentrum.

Nummer 2 på lista er Niclaes Grønneberg Løken (27 år), kundekonsulent fra Sande. Nummer 3 er Kim Hjardar (53), lektor og historiker fra Hof, nummer 4 er Alexander Johnsen (17 år) skoleelev fra Sande, og nummer 5 er Emil Hardersen (29 år), butikkmedarbeider fra Holmestrand.

Lista ser slik ut. De 4 første er kumulerte.

 1. Henning Nilssen, Holmestrand
 2. Niclaes Grønneberg Løken, Sande
 3. Kim Hjardar, Hof
 4. Alexander Johnsen, Sande
 5. Emil Hardersen, Holmestrand
 6. Tone Bahus Rønningen, Sande
 7. Thomas Gran, Sande
 8. Lise Margrete Hostvedt Hjardar, Hof
 9. Marthe Frandsen, Holmestrand
 10. Øistein Hansen, Holmestrand
 11. Lill Gustavsen, Sande
 12. Adrian Hansen, Holmestrand
 13. Elisabeth Oddene, Sande
 14. Herulf Johansen, Holmestrand
 15. Kjersti Holm Rosvoll, Sande
 16. Per Martin Berg, Sande