Kandidatpresentasjon: Bjarte Horpestad

Bjarte er Stavanger Venstres ungdomskandidat, og står på 5. plass.

Hvem er du?

Jeg er Bjarte, 21 år og ungdomskandidat for Stavanger Venstre! Har vært opptatt av politikk hele livet og vært medlem i Unge Venstre siden 2009. Jeg skal være et friskt, liberalt og homofilt pust inn i bystyret.

Hva er du opptatt av?

At Stavangerskolen skal være den beste skolen. Kommunen har et stort ansvar i å ruste barn og ungdommen til fremtiden, og den jobben må kunne gjøres under de beste forutsetninger. Derfor ønsker jeg flere helsesykepleiere i skolen, samt at det ansettes skolepsykologer. Klima og miljø er også noe jeg alltid har vært opptatt av. Vi må være et parti som både tar vare på naturen, i tillegg til å være på lag med nye næringer. .

Hvorfor stiller til valg for Venstre?

Fordi Venstre er det beste alternativet av alle partier, samt fordi jeg vil være med på jobben med å gjøre Stavanger enda grønnere og bedre å bo i.

Les mer om Bjarte her.

Her finner du hele Stavanger Venstre sin liste.

Les vårt valgprogram her.

Godt valg!