Ønsker innspill fra koronarammede bedrifter

Foto: Stig Vaagan

Vi ønsker å komme i kontakt med næringslivet, fra små enkeltmannsforetak, via småbedrifter til større bedrifter; -alle som på grunn av situasjonen med koronaviruset mister (deler av-) næringsgrunnlaget sitt.

Send oss ditt innspill her: https://forms.gle/YRxnWj52fUpTHjyb8 eller send oss en melding på facebook. Innspillene tar vi direkte opp med våre folk i regjering og på Stortinget. Vi oppfordrer dere der ute til å bruke deres folkevalgte for å ta opp problemstillinger særlig i disse tider og komme med innspill på hva vi folkevalgte kan gjøre for å lette på situasjonen.

Det er viktig med konkrete innspill for å skaffe ytterligere oversikt over problemstillinger knyttet til inntekt, likviditet, lån og ansettelsesforhold, sier Vaagan.

Les hele saken i Hamar Arbeiderblad i lenken under: