Sveinung Rotevatn, 1.nestleder og klima- og miljøminister, kommer 24.oktober til vårt LPN og nominasjonsmøte

Sveinung Rotevatn
Sveinung Rotevatn er leiar for Venstre sin programkomité., Foto: Oda Scheel

Møre og Romsdal Venstre avholder sitt nominasjonsmøte 24.oktober. Samtidig arrangerer vi LPN 24.-25.oktober med tema nytt stortingsprogram og valgkamp. LPN avholdes om formiddagen lørdag før nominasjonsmøtet og fortsetter søndag. Sveinung vil holde innledning på LPN lørdag ettermiddag.

Vi håper på stor oppslutning denne helga. Alle medlemmer kan være med, også på nominasjonsmøtet, men kun valgte delegater har stemmerett. Invitasjon med program , praktiske detaljer og priser er sendt til lokallagslederne. Kontakt din lokallagsleder for påmelding.

Se program i eget oppslag under Aktivitet